1001 GIB ORIENTALSKEGA PLESA

PRIROČNIK ZA UČENJE IN POUČEVANJE OSNOVNIH GIBOV IN KORAKOV

Ta knjiga vsebuje različne kreativne pristope k učenju in poučevanju osnovnih gibov in korakov, ki predstavljajo temelj orientalske plesne tehnike. V njej boste našle veliko različnih namigov, nasvetov in anekdot iz moje šestnajstletne kariere plesne učiteljice. Knjiga je napisana kot nekakšen priročnik idej za vse, ki že plešete in učite. Za tiste, ki pa ravnokar začenjate z orientalskim plesom, ali si želite postati učiteljice, pa bo odličen vodič, ki vam bo pomagal začeti vašo novo plesno pot.

Knjiga je izšla v slovenščini in angleščini. Slovensko verzijo lahko naročite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , angleško pa lahko kupite na Amazonu (com, uk, fr, es, de, it, jp)

   

LEPOSLOVJE ZA LJUBITELJICE BLIŽNJEGA IN DALJNJEGA VZHODA

Kot plesalka indijskega in orientalskega plesa z velikim veseljem prebiram tako strokovne knjige, ki govorijo o plesu, kot tudi leposlovje. Skozi romane arabskih, indijskih, iranskih, turških, afganistanskih in drugih (tudi domačih) pisateljev pobliže spoznavam oddaljene kulture, njihov način življenja, navade, tradicijo in osebne zgodbe, ki se odvijajo stran od vrveža ulic, za obzidji hiš, ob domačem ognjišču.

Objavljen seznam knjig je moje osebno priporočilo. Uživajte v branju!

Nataša Kočar

Preberi več