KUOD BAYANI PLESNI MARATON

Drage plesalke,

Vabimo vas na že tradicionalni KUOD Bayani plesni maraton, ki bo potekal v soboto, 1. septembra, v prostorih KUOD Bayani na Trgu svobode 6.

Začeli bomo ob 12:00 in končali ob 20:00. Zvrstilo se bo 8 različnih plesno gibalnih delavnic in 4 učiteljice. Cena posamezne delavnice je 8 EUR. Za vse, ki boste vzele več kot 5 delavnic, nudmo 10% popust na celotno ceno,  za tiste najbolj pridne, ki boste vzele vseh 8, pa bo cena 50 EUR.

 

12:00-12:50 "FLOATING ON AIR", vodi Mateja Mikulan

Lahkotnost ter zračnost gibanja bosta naši vodili v tej plesni uri. 
S tančico se bomo lahkotno ovijale in sledile glasbi, ki nas bo zapeljala v kratko, a sladko kombinacijo, z Muwashahatom pa se bomo dvignile do neba. 

13:00-13:50 SAGAT, vodi Nataša Kočar

Sagat je arabski izraz za prstne činelice, ki so bile prvi plesni rekvizit pionirk orientalskega plesa. Delavnica je primerna za popolne začetnice in za vse tiste, ki žeiljo ponoviti osnove.

14:00-14:50 DIVA, vodi Urša Perčič

Spusti na plan notranjo divo! Plešemo, zapeljujemo in se spogledujemo. Kratka kombinacija za vse neukročene ženske. Prinesi visoke petke!

15:00-15:50  UN-DOS-TRES, vodi Mateja Mikulan

Kubanska salsa je nezapleten in igriv ples v paru. Ples, v katerem lahko preprosto uživaš in se prepustiš plesnim ritmom. Na tej delavnici se bomo spoznale s čisto osnovnimi plesnimi koraki, jim dodale malce "žmohta" in se v svoji koži počutile popolnoma sproščeno. 

16:00-16:50  IZKUSTVENI GIB – PLESNO POPOTOVANJE SKOZI TELO, vodi Julia Tomšič

Ples je od nekdaj osnovno sredstvo za izražanje in je medij za zdravilske in integracijske procese. Na delavnici »Izkustveni gib – plesno popotovanje skozi telo« bomo uporabljale umetniški medij ples in njegovo osnovo – gibanje – za spodbujanje psihofizične integracije individuuma.

17:00-17:50  PLEME, vodi Urša Perčič

American Tribal Style je oblika skupinske improvizacije. Naučile se bomo par zanimivih kombinacij, primernih za vse nivoje. Prinesite dolgo krilo in po želji činelice (za bolj izkušene).

18:00-18:50  SUFIJSKO VRTENJE, vodi Julia Tomšič

Potopite se v svet sufijskega vrtenja. Primerno za vse, predvsem za začetnice in tiste, ki želite premagati strah pred vrtenjem

19:00-19:50  SMEH JE POL ZDRAVJA, vodi Nataša Kočar

Na zadnji delavnici letošnjega maratona se bomo smejale in nasmejale. Smejalna joga je prišla v svet iz Indije, zibelke tradicionalne joge in kmalu pridobila številne privržence povsod po svetu. Vabljene, da se ji prepustite tudi ve.


Prijave in plačila: svojo prijavo (ime & priimek, e-mail, telefon) pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , potem pa boste prejeli naš odgovor o tem, kako in kje poravnate stroške izbranih delavnic.

Lep plesni pozdrav,

Nataša, KUOD Bayani