BAYANI ORIENT AKADEMIJA

Bayani orient akademija je bila ustanovelja na pobudo Nataše Kočar, vodje KUOD Bayani, certificirane plesalke in učiteljice, članice CID Unesco, in sicer z namenom širiti obzorja plesalk orientalskih in indijskih plesov.

V ta namen smo Bayani orient akademijo razdelili na tri tematske sklope: orientalski ples, tribal fusion in bollywood, torej vse plesne tehnike, ki jih poučujemo v društvu KUOD Bayani.
Znotraj vsakega sklopa bomo učiteljice društva objavljale tako svoje kot tudi članke gostujočih učiteljic iz Slovenije in tujine, z vami delile kratke video nasvete o tem, kako izboljšati tehniko, kako izdelati kostum ali pa vas bomo naučile kratko plesno kombinacijo. Poleg tega bomo za vas raziskovale svetovni splet in z vami delile spletne povezave, ki se nam bodo zdele zanimive in poučne.

Bayani orent akademija bo občasno organizirala tudi tematske delavnice, ki bodo namenjene tako plesalkam kot tudi učiteljicam.

Upamo, da vam je naša ideja všeč. Vesele pa bomo tudi vaših odzivov, predlogov in idej na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.